TÖRMÄÄMÖssä 15.11. teemana ”Tulevaisuus”

Tervetuloa Törmäämöön tulevaisuuden äärelle!

15.11. klo 8:00 – 9:00

poikkeuksellisesti Hakaniemenranta 6:n monitoimitilaan

Vieraana meillä on tulevaisuuden tutkimuksen professori Markku Wilenius Turun yliopistosta. Hän puhuu otsikolla Tulevaisuus on lukutaitoa maailman muuttumisesta ja tulevaisuudenlukutaidosta, joka on yhä arvokkaampi palanen jokaisen julkishallinnon johtajan ja asiantuntijan osaamispalettia.

Jatkamme perjantaita 15.11.2019 klo 9.20 Foresight Fridayn merkeissä teemalla ennakointitoiminta ja yhteistyömahdollisuudet julkisella sektorilla.

Kuulemme aluksi Valtioneuvostossa tehtävästä tulevaisuustyöskentelystä ja työstämme sitä, mitä ennakointi parhaimmillaan voisi olla valtiolla/julkisella sektorilla ja miten sitä edistäisimme. Mikä auttaisi ennakoinnin ja ennakoivuuden tuomista jokaisen asiantuntijan saati johtajan työpöydälle, mikä voisi olla yhteistä, mikä on erillistä (mutta esim. hallinnonalan kesken jaettavaa). Mitä on ilmiölähtöinen ennakointi? Miten dataa hyödynnetään ennakointitoiminnassa?

Mukana myös tutkija Laura Pouru Kansallinen ennakointi 2020 -hankkeesta.

Tavoitteena tuoda ennakoinnin yhteentoimivuutta jonkinlaiselle kartalle ja edistää niin ennakointia, ennakointikyvykkyyttä, strategista varautumista ja verkostoitumistakin.

Ilmoittautuminen kumpaankin tapahtumaan oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/Ennakointitoiminta_ja_yhteistyomahdollisuudet_julkisella_sektorilla_9794

Lämpimästi tervetuloa

Törmäämö & Foresight Friday

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s