TÖRMÄÄMÖssä 25.5. ”Innovaatiokyvykäs julkishallinto”

 

Mitä on innovaatiokyvykkyys ja miten se ilmenee julkisessa toimijuudessa ja virkamiesten toiminnassa? Miten julkishallinto saadaan itse tuottamaan innovaatioita ja miten se mahdollistaa muiden tuottamien innovaatioiden syntymistä? Miten voimme kasvattaa julkishallinnon innovaatiokyvykkyyttä, yhdessä verkottuen ja ekosysteemeissä toimien? Tule mukaan keskusteluun, johon johdattelevat Riikka Pellikka Sitrasta ja Jukka Kyhäräinen Verolta.

TÖRMÄÄMÖ pidetään klo 8-9 ministeriöiden yhteisessä tilassa Valtimossa, osoitteessa Kirkkokatu 14. Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 24.5. : https://www.webropolsurveys.com/S/4E8E17FBB17CE8EF.par

Seuraaminen on mahdollista myös Lyncin välityksellä. Lync-kutsu lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua hyvissä ajoin mukaan myös etänä!

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen ja Johanna Kotipelto

Muutoksentekijät & Virkamiesten avoin verkosto

virpi.einola-pekkinen(at)vm.fi      johanna.kotipelto(at)vnk.fi

 

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”TÖRMÄÄMÖssä 25.5. ”Innovaatiokyvykäs julkishallinto”

  1. Kiitos jälleen Törmäämöstä 25.5. Välitän myös ”ensikertalaisen” kuulolla olleen kolleegani vilpittömän ihastuneen palautteen, jonka mukaan ”tästä sai uskoa ja voimia omaan tekemiseen”. Kuulostaa omissa korvissani aika hienolta…!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s