TÖRMÄÄMÖssä 20.6. klo 8-9 ”Ilmiömäinen julkishallinto”

 

Sitra on valmistelemassa julkisen johtamisen keskustelualoitetta, jonka tavoitteena on parantaa ilmiömäistä julkista johtamista ja kokonaisuuksien hallintaa valtionhallinnossa. Keskustelualoite pyrkii tunnistamaan keinoja toimeenpanokyvyn ja ilmiölähtöisyyden vahvistamiseksi sekä eri toimijoiden välisen luottamuksen lisäämiseksi. Aloite julkistetaan elokuun lopussa ja sitä ennen sen ideoita ja ehdotuksia testataan sidosryhmien ja avoimen ideoinnin muodossa. Tule keskustelemaan ehdotuksista ennen kuin ne avataan laajemmalle yleisölle! Keskusteluun johdattelijana Kaisa Lähteenmäki-Smith Sitrasta.

Seuraaminen on mahdollista myös Skypen välityksellä. Skype-kutsu lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua mukaan myös etänä!

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 19.6.: https://www.webropolsurveys.com/S/5E87B68F2B236109.par

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. TÖRMÄÄMÖ järjestetään osoitteessa Kirkkokatu 14 ministeriöiden yhteisessä tilassa nimeltä ”Valtimo”. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

 

TÖRMÄILLÄÄN!

 

Virpi Einola-Pekkinen ja Johanna Kotipelto

Muutoksentekijät -verkosto ja Virkamiesten avoin verkosto

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s