TÖRMÄÄMÖssä 26.10. teemana ”Ilmiölähtöisen valmistelun työkalupakki”

Mitä on ilmiölähtöisyys strategisen suunnittelun näkökulmasta? Voisiko ilmiöiden kartoittaminen ja ymmärtäminen auttaa minua omassa arkityössäni? Antaisiko se uusia näkökulmia yrityksemme, organisaatiomme tai tiimimme työhön? Sitra on tehnyt työtä ilmiölähtöisten työkalujen kehittämiseksi valtioneuvoston agendan ja strategisen hallitusohjelmatyön käyttöön, yhteistyössä mm. Hahmota Oy:n (Peter Tattersall), Deloitten ja BroadScopen kanssa. Marraskuun alussa on tarkoitus olla valmiina työkalupakki, joka muodostaa sillan megatrendityöstä yhteiskuntapolitiikan ja hallituksen agendanmuodostukseen ja toimintapolitiikan kehittämiseen. Työkalut (”ilmiökartat” ja ”kanvakset”) ovat kuitenkin kenen tahansa käytettävissä osana ilmiölähtöisyyden vahvistamista käytännön tekemisessä ja julkisen johtamisen toimintakäytännöissä.  Voisiko työkaluista olla hyötyä Sinun työllesi?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta Valtimoon 26.10. klo 8-9! Keskusteleen johdattelee Peter Tattersall.

Seuraaminen on mahdollista myös Skypen välityksellä. Skype-linkki lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua mukaan myös etänä!

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 25.10.: https://www.webropolsurveys.com/S/63A95AACC9248460.par

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. TÖRMÄÄMÖ järjestetään osoitteessa Kirkkokatu 14 ministeriöiden yhteisessä tilassa nimeltä ”Valtimo”. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen                                                     Johanna Kotipelto

virpi.einola-pekkinen@vm.fi                                           johanna.kotipelto@vnk.fi

Muutoksentekijät -verkosto                                            Virkamiesten avoin verkosto

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s