Tervetuloa kehittäjien yhteiseen kevätpäivään 8.5. klo 9-16

 

Hei, Kaiku-kehittäjä, Muutoksentekijä, Sytyttäjä, Työsuojelija, Uudisraivaaja, Siilonmurtaja, Sillanrakentaja – Sinä, jonka sisällä kytee liekki laadukkaan, asiakaskeskeisen ja kumppanuuksin kehittyvän ja yli rajojen toimivan valtiotyöelämän puolesta, tervetuloa kaikkien kehittäjien yhteiseen kevätpäivään 8.5.2019 viemään Expossakin edellisenä päivänä kuultuja oppeja käytäntöön!

 Kehitys kehittyy, ja niin kehittyvät kehittäjät ja kehittäjäverkostotkin – vai kehittyvätkö ja verkostoituvatko?  Mikä on se kokonaisuus – valtiohallinto, julkishallinto, sidosryhmät – joissa kehittämistyötä teemme? Mikä on fokus, kun toimitaan ihminen keskiössä, oli tämä sitten asiakas, kumppani tai työntekijä, mutta katse on tulevaisuudessa, suurissa systeemeissä, rakenteissa, toimintatavoissa, verkostoissa, you name it. Mistä muodostuu kehittäjän työkalupakki, joka kantaa pitkälle 2020-luvulle?

Näitä tutkimme 8.5. Tule mukaan! Jo 60 ilmoittautunutta. Varmista, että mahdut mukaan ja ilmoittaudu pikimmiten osoitteessa (josta löydät myös tapahtuman ohjelma): https://www.lyyti.in/Kehittajien_kevatpaiva_852019_7378

Tilaisuuden toiminnallisen luonteen vuoksi siihen ei voi osallistua Skypellä. Kutsua saa kernaasti jakaa eteenpäin mahdollisimman monen kehittäjäsielun tavoittamiseksi!

yt. Kaiku-jengi Valtiokonttorista

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s