TÖRMÄÄMÖssä 22.3. teemana ”Elinikäinen oppiminen – elinkautinen vai innostava tulevaisuus?”

Oppiminen ei kuulu vain koulutusjärjestelmälle, vaan suuri osa oppimisesta tapahtuu työssä. Parhaimmillaan oppiminen on suunnitelmallista ja kokonaisvaltaista ja tapahtuu hyvässä yhteistyössä työelämän, koulutusorganisaatioiden ja muiden toimijoiden välillä.

Miten henkilö voi tulevaisuudessa hyödyntää omaa dataansa työllistymisessä ja oppimisessa Minkälaista verkoston/ekosysteemin aktivointia ja yhteistyön fasilitointia tämä vaatii?

Näkemyksiä elinikäisestä oppimisesta sekä kokemuksia rajapintojen avaamisesta elinikäisen oppimisen kentässä avaavat ylijohtaja Mika Tammilehto OKM:stä ja network lead Petri Tuomela.

Osallistuminen on mahdollista myös Skypen välityksellä. Skype-linkki lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua mukaan myös etänä!

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 21.3.: https://link.webropolsurveys.com/S/49B23A83608D34CC

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. TÖRMÄÄMÖ järjestetään klo 8-9 osoitteessa Kirkkokatu 14 ministeriöiden yhteisessä tilassa nimeltä ”Valtimo”. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen, Johanna Kotipelto, Liisa Virolainen

Muutoksentekijät &  Virkamiesten avoin verkosto & Uudisraivaajat

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s