TÖRMÄÄMÖssä 1.3. teemana ”Uusin toimintatavoin kohti uutta hallituskautta”

 

Kuluvalla hallituskaudella on julkishallinnossa otettu käyttöön monia uusia toimintatapoja ja yhteistyörakenteita, joita on mielestämme syytä jatkaa ja edelleen kehittää myös tulevalla hallituskaudella.

Yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä on oleellista, että rakennamme yhteisiä tavoitteita ja merkityksiä asioille ja että kokeilemme erilaisia lähestymistapoja parhaiden ratkaisujen löytymiseen. Verkostot ovat jo osa virkamiesten normaalia työntekoa. Verkostomaiset, poikkihallinnolliset toimintatavat kaipaavat vakiintuakseen myös uudella tavalla toimimisen mahdollistavia rakenteita ja hallinnolliset rajat ylittävän yhteistyön tavoitteellista johtamista.

Miten varmistamme, että hyvä ”pöhinä” jatkuu entistä tavoitteellisempana? Miten siirrymme yhteistyöstä kohti yhteistä työtä? Minkälaisia tukirakenteita uudet toimintamallit tarvitsevat?

Maaliskuun TÖRMÄÄMÖssä 1.3. klo 8–10 keskusteluun johdattelevat vastikään valtioneuvoston kanslian strategiajohtajana aloittanut Seppo Määttä sekä verkostovaikuttajat Johanna Kotipelto VNK, Liisa Virolainen VK ja Virpi Einola-Pekkinen VM.

Huomaa, että tämänkertaiselle TÖRMÄÄMÖlle on varattu aikaa poikkeuksellisesti 2 tuntia. Seuraaminen on mahdollista myös Skypen välityksellä. Skype-linkki lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua mukaan myös etänä!

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.: https://link.webropolsurveys.com/S/18B2CE8F608DCD70

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. TÖRMÄÄMÖ järjestetään osoitteessa Kirkkokatu 14 ministeriöiden yhteisessä tilassa nimeltä ”Valtimo”. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

 

TÖRMÄILLÄÄN!

 

Virpi Einola-Pekkinen, Johanna Kotipelto, Liisa Virolainen

Muutoksentekijät, Virkamiesten avoin verkosto, Uudisraivaajat

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s