Kohti verkostomaista, yhteistä ja fiksua työtä – Tervetuloa työpajoihin!

 

Save the dates 22.5. ja 6.6.- Kohti verkostomaista, yhteistä ja fiksua työtä

Hallinnossa on jo pitkään ollut tarve yhteiskäyttöiselle, hallinnolliset rajat ylittävälle yhdessä luomisen työtilalle jossa työstetään asioita ilmiöpohjaisesti ja uutta kokeillen, hyödynnetään muotoiluajattelua (design thinking), palvelumuotoilun periaatteita ja työkaluja sekä toteutetaan työpajoja ja kehittämissprinttejä erilaisilla, toiminnallisilla ja osallistavilla menetelmillä.

Työn alla oleva yhteiskehittämisen ja oppimisen uusi ympäristö – Työ2.0 Lab – on kaikkea tätä! Se kokoaa eri alojen toimijat ja osaajat yhdessä tunnistetun ilmiön äärelle etsimään uusia ratkaisuja ja taklaaman olemassa olevia esteitä. Tuomalla osaaminen ja tieto konkreettisesti yhteen parannamme toiminnan vaikuttavuutta, nopeutamme ratkaisujen löytymistä ja säästämme kustannuksissa.

Tervetuloa siispä muotoilemaan kanssamme verkostomaisen työn mahdollistajia valtiolla! Työpajoissa pääset ideoimaan ratkaisuja mm. seuraaviin teemoihin liittyen:

  • ’Työ 2.0 –lab’, yhteistyötila valtiolle & valtion kumppaneille: tila yhdessä luomisen mahdollistajana
  • Verkostomaisten toimintatapojen käyttöönottoa tukeva osaaminen, valmennus & luovat ja ketterät menetelmät osaamisen kehittämisessä

Työpajat muodostavat kokonaisuuden, mutta niissä on hieman eri painotukset. Ensimmäisessä muotoillaan pääpainoisesti itse tilan käyttöönottoa ja toisessa siellä käyttöönotettavia monimuotoisia toimintatapoja. Olet siis tervetullut vain toiseen tai mahdollisuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan myös molempiin. Työpajojen tarkemmat aikataulut, ohjelmat ja pitopaikat ilmoitetaan myöhemmin.

Varaa ajankohdat jo nyt allakkaasi ja ilmoittaudu mukaan tästä 10.5. mennessä : https://link.webropolsurveys.com/S/6B9DA878C0917690

Lisätietoa antavat: Virpi Einola-Pekkinen, virpi.einola-pekkinen@vm.fi ja Riikka Manninen, riikka.manninen@senaatti.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s