TÖRMÄÄMÖssä 17.5. klo 8-9 teemana ”Uudistuva johtajuus ja kokeilukulttuuri”

 

Johtajuus ja johtaminen tämän päivän valtionhallinnossa on jotain aivan muuta kuin 80-luvulla. Vai onko? Miten edistykselliset johtajat valtiolla tällä hetkellä näkevät oman työnsä? Mitkä ovat modernin johtamisvalmennuksen viestit valtion johtajille? Entä menetelmät? Onko johtajuus meissä kaikissa? Jokaiseen meistä se ainakin vaikuttaa.

Olemme tienhaarassa monen asian suhteen. Vanha hallitus vaihtuu uuteen. Isot yhteiskunnalliset kysymykset edellyttävät meiltä jokaiselta oman ajattelun päivittämistä ja vanhojen tapojen kyseenalaistamista. Kun ollaan uuden edessä, on oikea hetki tarttua uusiin mahdollisuuksiin, myös uuteen johtajuuteen.

Keskusteluun johdattelevat pääjohtaja Tytti Yli-Viikari VTV:stä sekä Uudistujat –valmennusohjelmaa HAUSissa vetävä Tero Vuorinen.

HUOM! TÖRMÄÄMÖ pidetään tällä kertaa HAUSissa, osoitteessa Yliopistonkatu 5. Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 16.5. : https://link.webropolsurveys.com/S/ADAC68DDAB90A206

Seuraaminen on mahdollista myös Skypen välityksellä. Skype-kutsu lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua hyvissä ajoin mukaan myös etänä!

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

 

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen, Johanna Kotipelto, Liisa Virolainen

#muutoksentekijät #virkamiestenavoinverkosto #uudisraivaajat

 Kuva: Työ 2.0 -esimiestreffit

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s