TÖRMÄÄMÖssä 7.6. teemana ”Kokeilujen rahoitus – haasteet ja mahdollisuudet”

TÖRMÄÄMÖssä keskustellaan perjantaina 7.6. klo 8-10 kokeilurahoittamisesta, sen sudenkuopista ja lyömättömistä eduista. Tilaisuudessa kuullaan rento takkatulityyppinen keskustelu kokeilujen rahoittamisesta. Mukana kokeiluja rahoittaneet Johanna Kotipelto valtioneuvoston kansliasta ja Miia Berger ympäristöministeriöstä. Tilaisuus on avoin kaikille valtionhallinnon tekijöille, joita kokeilut kiinnostavat, oli niistä aiempaa kokemusta tai ei.

Kokeilut ovat hyvä tapa testata, mikä toimii monimutkaistuvassa maailmassa. Samalla kokeilujen rahoittamiseen liittyy myös epävarmuutta. Kaikki kokeilut eivät onnistu, ja myös epäonnistuminen kuuluu kokeilemisen luonteeseen. Miten toimitaan, jos rahoituksen saanut kokeilu ei pääse tuloksiin, joita aluksi oltiin tilaamassa? Millainen rahoitus sallii suunnan vaihtamisen kesken kokeilun? Millä tavoin kokeiluja voidaan ylipäätään rahoittaa, avustuksena vai hankintana? Mahdollistavatko nykyiset rahoittamisen muodot ylipäätään ketterän kokeilurahoittamisen?

Ilmoittaudu vaikkapa saman tien, varaa paikkasi viimeistään 4.6.

https://www.lyyti.in/Tormaamo_Kokeilujen_rahoitus__haasteet_ja_mahdollisuudet_0910

Huom! TÖRMÄÄMÖ pidetään tällä kertaa valtion kestävän kehityksen yhtiö Motivan tiloissa, osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 25. Tilaisuuden avaa Motivan toimitusjohtaja Vesa Silfver.

Seuraaminen on mahdollista myös Skypen välityksellä. Skype-kutsu lähetetään ilmoittautuneille eli muista siis ilmoittautua hyvissä ajoin mukaan myös etänä!

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista. Tervetuloa mukaan!

TÖRMÄILLÄÄN!

Virpi Einola-Pekkinen, Johanna Kotipelto ja Liisa Virolainen

#muutoksentekijät      #virkamiestenavoinverkosto    #uudisraivaajat

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s