Virkamies 2.0 tulee, mutta minkälaisena?

silta-riikassa

Kansainvälisissä vertailuissa suomalainen hallinto ja sen virkamiehet ovat pärjänneet hyvin ja tästä on syytä olla ylpeä. Koskaan ei kuitenkaan olla valmiita.  Maailman muuttuessa myös hallinnon pitää muuttua. Juridispainotteisesta, organisaatiokeskeisestä ja siiloja osaoptimoivasta asioiden hoitamisesta on korkea aika siirtyä ratkaisujen hakemiseen yhdessä kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Nyt kun Suomi täyttää 100 vuotta on hyvä aika päivittää myös virkamiehen rooli ja identiteetti. Haluamme tehdä sen yhdessä asiakkaittemme, siis Sinun, kanssasi. Kerro siis, miten mielestäsi julkisen hallinnon ja meidän virkamiesten pitäisi toimia, jotta saisit meiltä tarvitsemasi avun juuri siinä elämäntilanteessa, jossa tällä hetkellä olet?

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s