TÖRMÄÄMÖt jatkuvat keväällä 2017

wp_20150623_030

TÖRMÄÄMÖjen tarkoitus on nimensä mukaisesti törmäyttää eri toimijoita toisiinsa: eri hallinnon rakenteissa toimivia virkamiehiä keskenään, virkamiehiä ja yksityisen sektorin toimijoita, virkamiehiä ja kansalaisia jne. Ensimmäinen TÖRMÄÄMÖ pidettiin lokakuussa 2015. Sen jälkeen kaava on toistunut kerran kuussa perjantai-aamuisin klo 8-9. Pari napakkaa alustusta ja keskustelua & ideoiden vaihtamista. Paikkana ministeriöiden yhteinen tila ”Valtimo”, osoitteessa Kirkkokatu 14.  Monet hyvät ideat on pöllitty jostain, niin tämäkin :-). Kiitos TIEKE:n bisnestreffeille!

Starttaamme vuoden 2017 pureutumalla virkamiehen rooliin ja identiteettiin. 100 vuotiaan Suomen kunniaksi on aika tehdä loikka tähän päivään ja tulevaisuuteen. Miten ja millä asenteella toimii uuden ajan virkamies – virkamies 2.0? Mikä on hallinnon ja virkamiesten rooli digitalisoituvassa, alusta- ja jakamistalouden maailmassa? 20.1. teemana siis ”Virkamies 2.0”.

Muita kevään teemoja ovat mm. D9, lohkoketjut & konttiteknologia, palvelullistaminen / ”as a service” –ajattelu ja non-formaalin osaamisen tunnistaminen. Tarkempaa tietoa ensi vuoden puolella. Merkkaa ajat jo nyt allakkaasi:

  1. 20.1.
  2. 17.2.
  3. 17.3.
  4. 21.4.
  5. 19.5.
  6. 16.6.

Toivottavasti törmätään myös ensi vuonna. Siihen asti rauhallista ja akkuja lataavaa Joulun aikaa kaikille!

Virpi Einola-Pekkinen / Muutoksentekijät ja Johanna Kotipelto / Virkamiesten avoin verkosto

 

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”TÖRMÄÄMÖt jatkuvat keväällä 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s