Tervetuloa TÖRMÄÄMÖön 20.1. klo 8-9 Teemana Virkamies 2.0

uusi-kuva

Maailman muuttuessa myös hallinnon pitää muuttua. Juridispainotteisesta, organisaatiokeskeisestä ja siiloja osaoptimoivasta asioiden hoitamisesta on korkea aika siirtyä ratkaisujen hakemiseen yhdessä kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Nyt kun Suomi täyttää 100 vuotta on mielestämme hyvä aika päivittää virkamiehen rooli ja identiteetti. Elämme uuden digitaalisen aikakauden ensimmäisiä vaiheita. Kuilu nykyisten toimin­tatapojemme ja teknologian mahdollistamien uusien toimintatapojen välillä on juuri tällä hetkellä poikkeuksellisen suuri. Mikä on julkishallinnon ja virkamiesten rooli alustatalouden ja digitaalisten palveluekosysteemien maailmassa?

Keskusteluun johdattelevat Virpi Einola-Pekkinen VM:stä ja Timur Kärki Gofore Oy.stä

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään 19.1.: https://www.webropolsurveys.com/S/F46E13C5F3748368.par

TÖRMÄÄMÖSSÄ asiantuntijat eri puolilta julkishallintoa ja yhteiskuntaa kohtaavat tavoitteenaan löytää uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. TÖRMÄÄMÖ järjestetään osoitteessa Kirkkokatu 14 ministeriöiden yhteisessä tilassa nimeltä ”Valtimo”. Formaattina on pari napakkaa 15 minuutin pituista alustusta ja sen jälkeen keskustelua ja kontaktien luomista.

Lisätietoa kevään TÖRMÄÄMÖistä löydät täältä:

https://muutoksentekijat.com/2016/12/22/tormaamot-jatkuvat-kevaalla-2017/

 TÖRMÄILLÄÄN!

 Virpi Einola-Pekkinen                                                Johanna Kotipelto

Muutoksentekijät -verkosto                                       Virkamiesten avoin verkosto

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s